Retur av pant, glass og metall

Retur av pant, glass og metall

Nå har vi spart deg for enda en biltur. Lever pant, glass, metall, lyspærer og brukte kaffekapsler til sjåføren helt gratis neste gang du får levering.


Pant

Legg pantbare flasker og bokser i en egen pose og lever den til sjåføren. Pantebeløpet settes inn på din kundesaldo i løpet av en dag eller to. Beløpet du har på kundesaldoen kan du bruke til å betale med neste gang du kjøper mat og dagligvarer hos Handleriet.no.

Glass og metall

Handleriet.no tar nå i mot retur av glass- og metallemballasje som det ikke er pant på. Legg glass og metall i en egen pose og lever den til sjåføren. Vi sørger for at dette resirkuleres på returstasjonen vi har på lageret.

Kaffekapsler

Bruken av kaffekapsler er nå så utbredt at de tomme kapslene bør resirkuleres. Om du samler opp tomme kaffekapsler i en egen pose og gir denne til sjåføren fra Handleriet.no, så vil vi sørge for at kaffekapslene resirkuleres.

Lyspærer

Brukte lyspærer bør også resirkuleres. Legg lyspærene i en pose og gi den til sjåføren neste gang du får mat og dagligvarer levert fra Handleriet.no.