Lever klær og sko
til reparasjon

hos Handleriet.no

Bestill reparasjonene hos Repairable.no

Handleriet.no vil gjøre det enklere å reparere klær og sko.

Handleriet.no vil gjøre det enklere å reparere klær og sko. Sammen med Repairable AS tilbyr vi nå muligheten for å hente dine klær og sko ved levering av mat og dagligvarer. Vi leverer dem ferdig reparert hjem til deg ved neste levering fra Handleriet.no

De som jobber i Repairable er stolte, faglærte skreddere og skomakere, som gleder seg over å forlenge livet til de tingene du er glad i. Ved å reparere det du allerede har får tingene dine et lengre liv. Det er både bra for miljøet og for lommeboken.

Slik fungerer det

1) Kjøp en Reparasjonspose fra Handleriet.no når du bestiller mat. Posen finner du nederst på siden. Du betaler 15 kroner i pant. Beløpet får du refundert dersom du ikke lenger ønsker å beholde posen og leverer den tom til en av våre sjåfører.

2) Bestill reparasjoner på www.repairable.no. Her finner du også prisliste for ulike typer reparasjoner. Betaling for reparasjonene gjøres hos Repairable direkte.

3) Ha klær og sko klare når Handleriet.no kommer med varer du har bestilt. Sjåføren har da også med seg din “Reparasjonspose” og tar med seg klær / sko du vil ha reparert til Repairable.

4) Repairable gir deg beskjed når klærne dine er ferdig reparert. Reparasjonstiden er ca 1 uke.

5) Handleriet.no leverer reparerte klær / sko hjem til deg neste gang du bestiller levering av mat og dagligvarer fra Handleriet.no.

Priseksempler

Raknet søm eller løs knapp: 90,-

Bytte glidelås (inntil 25 cm): 290,-

Hull i stoffet (inntil to hull): 120,-

Legge opp eller ned: 190,-

Se komplett prisliste og bestill reparasjonene dine hos Repairable.no