Aspargessuppe

Hjemmelaget aspargessuppe. Raskt, enkelt og smakfullt. Nam.


20 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stk bunt asparges
4 dl grønnsakbuljong
0 dl fløte
0 dl melk
0 stk brød


Fremgangsmåte


  • Skjær bort det nederste av aspargesen og kutt resten i biter. 
  • Legg aspargestoppene til siden. 
  • Bland vann, matfløte og melk. Smuldre i buljongterningen. Hell i en gryte og kok opp. 
  • Tilsett aspargesbitene (ikke toppene), og kok de møre - det tar ca 5 min. 
  • Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt. 
  • Smak til med salt og pepper.
  • Hold den varm til du er ferdig med toppene (se punkt under).
  • Kok aspargestoppene i lettsaltet vann ca 2 min. Avkjøl i iskaldt vann.

Ved servering legges toppene i hver sin serveringsskål, og suppen helles over.

Server gjerne ferskt brød til suppen.

19.33
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Asparges grønn, bunt kr 49,90

1 stk Tine Kremfløte 3 dl kr 17,90

1 stk Tine Helmelk 1 l kr 17,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.