Omelett med reker

En omelett med reker passer godt når man er småsulten og ønsker noe godt å spise. Lager man litt ekstra kan man bruke restene til matpakken dagen etter.


20 min

Kilde: Godfisk.no


Ingredienser for 2 porsjoner:

200 g reker, uten skall
2 ss gressløk
0 stk vårløk
4 stk egg
0 dl fløte
0 ss olivenolje
0 ss salt
0 ts cayennepepper


Fremgangsmåte


  • Finhakk gressløk og skjær vårløk i skiver.
  • Pisk egg og matfløte lett sammen, og tilsett gressløk, salt og kajennepepper.
  • Ha olivenolje i en stekepanne og stek eggeblandingen i ca. 1 minutt på middels varme.
  • Dryss over reker og vårløk, og stek videre til omeletten er ferdig.

Brett omeletten over, del i to og server med brød ved siden av.

Fotograf: Tom Haga

46.94
per porsjon

Antall porsjoner:

2 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Gressløk, Bunt kr 26,90

1 stk Vårløk, bunt kr 20,70

1 stk Prior Solegg M/L/XL Frittgående Høns 6 Stk kr 27,80

1 stk Tine Kremfløte 3 dl kr 17,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90

1 stk Santa Maria Cayennepepper 40 g kr 24,90 (Utsolgt)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.