Fiskeboller i karrisaus

Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi i en travel hverdag.


20 min

Kilde: Godfisk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stk brokkoli
4 dl lettmelk
0 ss hvetemel
0 ss flytende margarin
500 g boks fiskeboller
0 ts karri
600 g poteter
0 ts salt
0 ts pepper


Fremgangsmåte


  • Sett potetene på koking så blir de klare samtidig med fiskebollene.
  • Sett brokkolien til koking, bruk en gaffel og kjenn - de skal kjennes møre.
  • Ha flytende margarin i en kasserolle.
  • Rør inn karri og hvetemelet. 
  • Tilsett kraft fra fiskebollene og melk, litt om gangen og kok opp til det blir en jevn og glatt saus.
  • La sausen koke 1-2 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Ha i fiskebollene og la dem bli varme i sausen, ca. 5 minutter.

 Server fiskeboller med kokt potet og brokkoli.

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

16.72
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Brokkoli, stk kr 16,90

1 stk Møllerens Hvetemel 2 kg kr 22,90 (Basisvare)

1 stk Melange Flytende Margarin 520 ml kr 33,50 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Karri ekstra sterk 41 g kr 24,90 (Basisvare)

1 stk Potet økologisk 0,9 kg kr 33,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Svartpepper Grovmalt 59 g kr 19,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.