Gulasj med bønner

Denne gryten er rik på smak fra løk, hvitløk, paprika, poteter og karve, m.m. Bønnene erstatter kjøtt og gjør gryten mettende og kjempegod.


30 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stk løk
0 fedd hvitløk
0 stk grønn paprika
0 ss olivenolje
0 ss tomatpure
4 dl grønnsakbuljong
0 boks(er) hakkede tomater
0 stk boks hvite bønner
0 ts paprikapulver
4 stk poteter
0 ts karve


Fremgangsmåte


  • Skrell poteter, løk og hvitløk. Skjær poteter og paprika i terninger og hakk løk og hvitløk.
  • Surr grønnsakene litt i en kjele med olje. Rør i tomatpuré og krydder.
  • Tilsett buljongen og knuste hermetiske tomater..
  • La gryten koke under lokk i ca. 15 minutter.
  • Skyll bønnene godt i kaldt vann og la dem renne av. Bland dem inn i gryten. Smak til med salt og pepper.
  • Server gryten f.eks. med en spiseskje crème fraîche som er smakt til med litt revet sitronskall.

 Ferskt brød smaker kjempegodt til.

21.21
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

3 stk Løk Gul, stk kr 4,90

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

3 stk Paprika grønn, stk kr 9,90

1 stk Ybarra Mild Olivenolje 1 l kr 91,90 (Basisvare)

1 stk Mutti Tomatpure 140 g kr 12,90 (Utsolgt)

1 stk Santa Maria Økologisk Paprika 40 g kr 29,90 (Utsolgt)

1 stk Potet økologisk 0,9 kg kr 33,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.