Quinoasalat med sukkererter og kylling

Quinoa er et frø som er glutenfrie og dessuten inneholder det nesten like mye protein som biff. Bland frøene med grønnsaker til en nærings- og smaksrik salat.


30 min

Kilde: Melk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

4 stk kyllingfilet
0 ss olje
120 g quinoa
0 stk gul paprika
0 pk Sukkererter
248 g rød cherrytomat
0 ts salt
0 ts pepper
0 dl yoghurt naturell
0 stk avokado
0 stk lime
0 fedd hvitløk
4 dråper tabasco


Fremgangsmåte


Salat

  • Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne, ca. 5 minutter på hver side.
  • Kok quinoa etter anvisning på pakken.
  • Skjær kyllingen i litt store biter.
  • Del og rens paprika og skjær i skiver. Skjær tomatene i to og rens sukkerertene.
  • Bland quinoa med kylling, paprika, sukkererter og tomater og smak til med salt og pepper.

Dressing

  • Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.
  • Bland avokado, yoghurt, hvitløk, litt limesaft, salt, pepper og noen dråper tabasco.

 Server salaten med dressingen og eventuelt godt brød.

 

41.82
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Ybarra Mild Olivenolje 1 l kr 91,90 (Basisvare)

1 stk GoGreen Quinoa 400 g kr 49,90

2 stk Paprika Gul, stk kr 13,90

2 stk Sukkererter 150 g kr 14,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Tellicherry Pepper 70 g kr 53,20 (Basisvare)

2 stk Avokado moden, stk kr 19,90

2 stk Lime økologisk, stk kr 6,80

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.