Laksepasta

En enkel, men smakfull hverdagsrett. Server gjerne med litt grovt brød eller rundstykker til.


30 min

Kilde: Melk.no


Ingredienser for 2 porsjoner:

150 gtagliatelle eller annen pasta
2 dlmatfløte
0 feddhvitløk
150 glaksefilet
0 ssfrisk basilikum
4 ssrevet ost
0 tssalt
0 tspepper
0 stkbrød
0 dleplemost


Fremgangsmåte


  • Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  • Lag sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte og eplemost.
  • Tilsett presset hvitløk og la sausen koke inn til den tykner litt.
  • Skjær fisken i terninger og la den trekke litt i den varme sausen.
  • Smak til med krydder og salt.
  • Bland sausen med den nykokte pastaen og server retten i varme tallerkner.
  • Dryss litt ost på hver porsjon og server med litt brød ved siden av.

39.57
per porsjon

Antall porsjoner:

2 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Rana Fersk Pasta Tagliatelle 250 g kr 26,90 (Utsolgt)

1 stk Tine Matfløte 20% 3 dl kr 20,90

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

1 stk Fiskemannen Laksefilet 500 g kr 119,00

1 stk Basilikum potte, 18 cm kr 29,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare) (Utsolgt)

1 stk Santa Maria Tellicherry Pepper 70 g kr 53,20 (Basisvare)

1 stk Rustikk Surdeigsbrød 640 g kr 34,90

1 stk Sunniva Eplejuice 1 l kr 26,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.