Søtpotetsuppe

Å bruke søtpotet i supper gir deg et fantastisk nydelig måltid som kan serveres til middag eller kvelds. Her har vi, ved siden av søtpotet, tilsatt litt løk og hakket frisk timian


40 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stk søtpotet
0 l grønnsaksbuljong
0 ts timian
0 dl yoghurt
0 stk løk
4 stk ferske brødskiver
0 ts spisskumen
0 ss rapsolje


Fremgangsmåte


  • Varm olje i en kjele og tilsett løkringer og spisskumen. La det surre i 3-4 minutter.
  • Tilsett søtpotetterningene og hell over buljong/kraft.
  • Kok til søtpotetterningene er møre, 15-20 minutter.
  • Mos suppen med en stavikser eller lignende utstyr og tilsett yoghurt. Smak til med timian.
  • Skjær gjerne de ristede brødskivene ut i fine figurer (pepperkakeformer er fine å bruke) eller i enkle terninger.

Server suppen med brødfigurer eller terninger ved siden av, eller i suppen.

17.57
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.