Fiskesuppe med grønnsaker

En deilig fiskesuppe med masse grønnsaker som det tar under 20 minutter å lage. Her har vi brukt gulrøtter, persillerot, stangselleri og purre, og spicet den litt opp med hakket chili.


20 min

Kilde: frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stkgulrot
0 stkpersillerot
0 stkstangselleri
0 stkpurre
0 feddhvitløk
0 stkrød chili
200 gtorskefilet
200 glaksefilet
0 ssdill
0 sshvetemel
0 ssyoghurt
60 greker
0 sssolsikkeolje
0 terningerfiskebuljong


Fremgangsmåte


  • Rens grønnsakene. Purren skylles ekstra godt. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk hvitløken.
  • Del chili i to på langs og fjern frø og finhakk den.
  • Skjær fisken i terninger.
  • Fres grønnsakene, hvitløk og chili et par minutter i olje. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fisken.
  • Bland hvetemel og yoghurten og rør til du får en glatt røre. 
  • Tilsett røren i suppen under lett omrøring. 
  • La det trekke i 2-4 minutter til fisken er nesten mør. Pass på at det ikke fosskoker.
  • Fordel rekene i tallerknene før du helelr suppen over. 

Dryss over hakket dill og server.

26.44
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 35,70

2 stk Persillerot, 1 kg kr 62,50

1 stk Stangselleri, stk kr 24,30

2 stk Purre, stk kr 10,70

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

2 stk Chili rød, stk kr 8,77

1 stk Ferskpakket Torskefilet uten skinn 250 g kr 49,90 (Utsolgt)

1 stk Ferskpakket Laksefilet med skinn 250 g kr 69,90 (Utsolgt)

1 stk Dill potte kr 29,90 (Utsolgt)

1 stk Møllerens Hvetemel 2 kg kr 25,90 (Basisvare)

1 stk Tine Yoghurt Naturell 500 g kr 17,90

1 stk Ferskpillede Reker i Lake Domstein 400 g kr 99,90 (Utsolgt)

1 stk Solsikkeolje 1 l kr 39,90 (Basisvare)

1 stk Maggi Klar Fiskebuljong 5 l kr 29,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.