Fiskesuppe med grønnsaker
En deilig fiskesuppe med masse grønnsaker som det tar under 20 minutter å lage. Her har vi brukt gulrøtter, persillerot, stangselleri og purre, og spicet den litt opp med hakket chili.
Ingredienser for 4 porsjoner:
0 stk | gulrot |
0 stk | persillerot |
0 stk | stangselleri |
0 stk | purre |
0 fedd | hvitløk |
0 stk | rød chili |
200 g | torskefilet |
200 g | laksefilet |
0 ss | dill |
0 ss | hvetemel |
0 ss | yoghurt |
60 g | reker |
0 ss | solsikkeolje |
0 terninger | fiskebuljong |
Fremgangsmåte
- Rens grønnsakene. Purren skylles ekstra godt. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk hvitløken.
- Del chili i to på langs og fjern frø og finhakk den.
- Skjær fisken i terninger.
- Fres grønnsakene, hvitløk og chili et par minutter i olje. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fisken.
- Bland hvetemel og yoghurten og rør til du får en glatt røre.
- Tilsett røren i suppen under lett omrøring.
- La det trekke i 2-4 minutter til fisken er nesten mør. Pass på at det ikke fosskoker.
- Fordel rekene i tallerknene før du helelr suppen over.
Dryss over hakket dill og server.
16.19
per porsjon
Antall porsjoner:
4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 28,70


1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87


2 stk Chili rød, stk kr 8,77


1 stk Møllerens Hvetemel 2 kg kr 25,90 (Basisvare)


1 stk Tine Yoghurt Naturell 500 g kr 17,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser
Totalt varer.