Fiskesuppe med grønnsaker

En deilig fiskesuppe med masse grønnsaker som det tar under 20 minutter å lage. Her har vi brukt gulrøtter, persillerot, stangselleri og purre, og spicet den litt opp med hakket chili.


20 min

Kilde: frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stk gulrot
0 stk persillerot
0 stk stangselleri
0 stk purre
0 fedd hvitløk
0 stk rød chili
200 g torskefilet
200 g laksefilet
0 ss dill
0 ss hvetemel
0 ss yoghurt
60 g reker
0 ss solsikkeolje
0 terninger fiskebuljong


Fremgangsmåte


  • Rens grønnsakene. Purren skylles ekstra godt. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk hvitløken.
  • Del chili i to på langs og fjern frø og finhakk den.
  • Skjær fisken i terninger.
  • Fres grønnsakene, hvitløk og chili et par minutter i olje. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fisken.
  • Bland hvetemel og yoghurten og rør til du får en glatt røre. 
  • Tilsett røren i suppen under lett omrøring. 
  • La det trekke i 2-4 minutter til fisken er nesten mør. Pass på at det ikke fosskoker.
  • Fordel rekene i tallerknene før du helelr suppen over. 

Dryss over hakket dill og server.

19.93
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 28,70

2 stk Persillerot, stk kr 22,90

1 stk Stangselleri, stk kr 24,30

2 stk Purre, stk kr 10,70

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

2 stk Chili rød, stk kr 8,77

1 stk Dill potte kr 29,90

1 stk Møllerens Hvetemel 2 kg kr 22,90 (Basisvare)

1 stk Tine Yoghurt Naturell 500 g kr 17,90

1 stk Solsikkeolje 1 l kr 39,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.