Fiskesuppe med fennikel

En nydelig og mettende suppe som er ferdig på en, to, tre. Suppen kan varieres ved å tilsette reker, blåskjell og hakkede urter. Du kan også bytte ut torsk og laks med annen fisk, f.eks. breiflabb.


20 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 dl matfløte
0 stk finhakket fennikel
0 stk gulrot
200 g torskefilet
200 g laksefilet
0 stk stangselleri
0 fedd hvitløk
0 stk rød chili
0 stk purreløk
4 ts crème fraîche
8 dl fiskekraft / -fiskebuljong


Fremgangsmåte


  • Kok opp kraft og fløte.
  • Kutt gulrot, stangselleri og purre i tynne skiver, og finhakk chili og hvitløk. 
  • Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.
  • La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.
  • Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.
  • Smak til med pepper.

Server suppen med crème fraîche og godt brød til.

15.87
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Tine Kremfløte 3 dl kr 17,90

2 stk Fennikel, stk kr 15,80

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 28,70

1 stk Stangselleri, stk kr 24,30

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

2 stk Chili rød, stk kr 8,77

1 stk Purre, stk kr 10,70

1 stk Tine Crème Fraîche 300 g kr 25,40

1 stk Maggi Klar Fiskebuljong 5 l kr 29,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.