Fiskekaker med epletzatziki og bakte tomater

Fisk er for mange den vanskelige middagsmaten. Gode fiskekaker får man kjøpt ferdige i mange dagligvarebutikker. Lag en herlig epletzatziki ved siden av.


30 min

Kilde: Melk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

8 stk fiskekaker
0 pakke cherrytomat
0 ss olivenolje
0 ts salt
0 ts pepper
0 dl matyoghurt
0 stk revet eple
4 stilk(er) kruspersille
100 g mais
600 g poteter
0 ss pepperrot


Fremgangsmåte


Poteter og tomater

  • Vask og del potetene i mindre båter.
  • Legg dem i en ildfast form, dryss over olje, salt og pepper.
  • Stekes midt i ovnen på ca 200 °C i 20 - 25 minutter.
  • Når det gjenstår 5 minutter av steketiden til potetene, legges tomatene i samme form

Fiskekaker

  • Stek fiskekakene som anvist på pakken.

Epletzatziki

  • Bland sammen matyoghurt, revet eple, pepperrot på tube og kruspersille.
  • La den trekke mens du steker fiskekakene.

Server fiskekakene rykende varme sammen med tomatene og potetbåtene.
Toppes med epletzatziki og finklippet persille.

43.99
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Ybarra Mild Olivenolje 1 l kr 91,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Tellicherry Pepper 70 g kr 53,20 (Basisvare)

1 stk Tine Yoghurt Naturell 500 g kr 17,90

2 stk Eple Pink Lady, stk kr 8,57

1 stk Green Giant Maisboks, 3 x160 g kr 31,90

1 stk Fjellmandel potet 1 kg kr 24,90

1 stk Hengstenberg Pepperrot 90 g kr 24,90 (Utsolgt)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.