Indisk kyllingsuppe

En deilig suppe med en eksotisk touch. En fyldig suppe du blir mett av.


40 min

Kilde: Melk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

4 g frisk ingefær
0 fedd hvitløk
0 stk rød chili
0 ss smør
0 stk gulrot
0 stk eple
0 stk løk
0 ss hot curry
0 l hønsekraft
0 dl matfløte
0 ts salt
0 ts pepper
12 blad frisk koriander
600 g kylling i biter


Fremgangsmåte


  • Riv ingefærrot og finhakk hvitløken.
  • Del chilien på langs og fjern frøene. Finhakk chilien.
  • Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte.
  • Tilsett revne gulrøtter, eple og løk. Tilsett currypaste og tilsett hønsekraft eller buljong.
  • La alt få et oppkok og kok i 10 minutter.
  • Tilsett kyllingkjøtt i biter, matfløte og smak til med salt og pepper.
  • Dryss over fersk koriander før servering og server med nanbrød.

38.00
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Ingefær, 100 g kr 4,90

1 stk Hvitløk 3 pk kr 9,90

1 stk Chili økologisk 40 g kr 23,70

1 stk Tine Ekte Meierismør Folie 500 g kr 29,40 (Basisvare)

1 stk Gulrot 1kg kr 21,90

2 stk Eple Pink Lady, stk kr 5,50 (Utsolgt)

3 stk Løk Gul Økologisk, stk kr 5,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Hvit Pepper malt 40 g kr 14,90 (Basisvare)

1 stk Koriander, potte 18 cm kr 24,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.