Indisk kyllingsuppe

En deilig suppe med en eksotisk touch. En fyldig suppe du blir mett av.


40 min

Kilde: Melk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

4 gfrisk ingefær
0 feddhvitløk
0 stkrød chili
0 sssmør
0 stkgulrot
0 stkeple
0 stkløk
0 sshot curry
0 lhønsekraft
0 dlmatfløte
0 tssalt
0 tspepper
12 bladfrisk koriander
600 gkylling i biter


Fremgangsmåte


  • Riv ingefærrot og finhakk hvitløken.
  • Del chilien på langs og fjern frøene. Finhakk chilien.
  • Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte.
  • Tilsett revne gulrøtter, eple og løk. Tilsett currypaste og tilsett hønsekraft eller buljong.
  • La alt få et oppkok og kok i 10 minutter.
  • Tilsett kyllingkjøtt i biter, matfløte og smak til med salt og pepper.
  • Dryss over fersk koriander før servering og server med nanbrød.

40.09
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Ingefær, 100 g kr 15,90

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

1 stk Chili økologisk 40 g kr 23,70

1 stk Tine Ekte Meierismør Folie 500 g kr 31,40 (Basisvare)

1 stk Gulrot 1kg kr 28,90

2 stk Eple Pink Lady, stk kr 8,57 (Utsolgt)

3 stk Løk Gul Økologisk, stk kr 7,90

2 stk Tine Matfløte 20% 3 dl kr 20,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare) (Utsolgt)

1 stk Santa Maria Hvit Pepper malt 40 g kr 14,90 (Basisvare)

1 stk Koriander, potte 18 cm kr 29,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.