Pølsefredag

Server pølser til lunsj på jobben denne uken. Pølsefredag er både mettende og bidrar til trivsel blant de ansatte.


30 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

8 stk wienerpølser
8 stk pølsebrød
8 stk lomper
8 ts stekt løk
8 ts ketchup
8 ts sennep
8 ts sylteagurk


Fremgangsmåte


  • Pølser bør ikke koke men trekke i varmt vann.
  • Kok opp vann (evt sammen med krydder eller buljong) og skru ned varmen.
  • La pølsene trekke i ca 10 minutter.
Server med alt du ønsker av tilbehør. Husk lomper, pølsebrød, ketsjup og sennep.
NB - I denne oppskriften har vi beregnet 2 stk wienerpølser per person. Noe av tilbehøret er markert som "basisvare" og må aktivt aktiveres om du ønsker å legge varene i handlekurven din.

21.74
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Gilde Wienerpølse 520 g kr 46,90

1 stk Buer Lomper 10 stk kr 14,80 (Basisvare)

1 stk Nora Pariseragurker 580 g kr 24,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.