Mangosalsa og grillet laks

Salsa av mango smaker utrolig godt sammen med laks, og den lager du lett selv. Legg et lag over fisken før den legges på grillen, og du har en rett du kan imponere dine gjester med.


40 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

600 glaksefilet
0 stkmango i terninger
0 stkvårløk
0 stkrød chili
0 ssfrisk koriander
0 sshvitvinseddik
0 ssolivenolje
0 stklime


Fremgangsmåte


  • Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.
  • Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie.
  • Ha litt olje i folien. Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet.
  • Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.
  • Dekk fisken med mangosalsaen.
  • Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10 - 15 minutter.

51.81
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Fiskemannen Laksefilet 500 g kr 119,00

2 stk Mango Stor, stk kr 33,90

1 stk Vårløk, bunt kr 16,90

2 stk Chili rød, stk kr 8,77

1 stk Koriander, potte 18 cm kr 29,90

1 stk Zeta Hvitvinseddik 250 ml kr 19,90

1 stk Ybarra Mild Olivenolje 1 l kr 91,90

2 stk Lime, stk kr 5,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.