Mangosalsa og grillet laks

Salsa av mango smaker utrolig godt sammen med laks, og den lager du lett selv. Legg et lag over fisken før den legges på grillen, og du har en rett du kan imponere dine gjester med.


40 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

600 g laksefilet
0 stk mango i terninger
0 stk vårløk
0 stk rød chili
0 ss frisk koriander
0 ss hvitvinseddik
0 ss olivenolje
0 stk lime


Fremgangsmåte


  • Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.
  • Lag et lite 'grillbrett' av tykk steke- eller grillfolie.
  • Ha litt olje i folien. Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet.
  • Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.
  • Dekk fisken med mangosalsaen.
  • Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10 - 15 minutter.

15.34
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

3 stk Ferskpakket Laksefilet med skinn 250 g kr 69,90 (Utsolgt)

2 stk Mango stor, stk kr 33,90

1 stk Vårløk, bunt kr 16,70

2 stk Chili rød, stk kr 8,77

1 stk Koriander, potte 18 cm kr 24,90

2 stk Lime, stk kr 3,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.