Timianfylt kyllingfilet

Kyllingfilet som er fylt med frisk timian, ost og bacon med sprø og fargerike grønnsaker som tilbehør. Dette er mat for mons!


40 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser per 4 :

4 stk kyllingfilet
8 stk baconskiver
4 ss kremost naturell
4 stilker frisk timian
0 ts salt og pepper
0 pose knaske-gulrøtter
0 pk sukkererter
0 stk rødløk
0 ss karripasta
0 ss meierismør (til steking)
0 boks kokosmelk
0 ss sitronsaft
0 dl frisk koriander, hakket


Fremgangsmåte


  • Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.
  • Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje). Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.
  • Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.
  • Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.

75.88
per porsjon

Antall porsjoner:

4 Vi foreslår disse produktene:

1 stk Jozo Husholdningssalt med jod 1 kg kr 9,90 (Basisvare)

2 stk Gulrot Knaske pk kr 19,90

2 stk Sukkererter 150 g kr 14,90

2 stk Rødløk økologisk, stk kr 9,90

1 stk Tine Ekte Meierismør Folie 250 g kr 24,90 (Basisvare) (Utsolgt)

1 stk Sitron økologisk, stk kr 9,70

2 stk Koriander, potte 18 cm kr 24,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.