Jans fiskekaker med råkostsalat

Jan jobber hos Handleriet.no og mener det er superenkelt å lage smakfulle hjemmelagde fiskekaker. Hjemmelaget bør jo være bedre, sunnere og nesten like raskt å lage som de du kjøper i butikken. Prøv selv da vel :)


30 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

600 g sei (eller annen hvit fisk)
0 dl melk
0 dl matfløte
0 ss salt
4 stk gulrøtter
0 stk epler
0 stk sitron
600 g poteter
0 ss sukker
0 ss potetmel


Fremgangsmåte


Fiskekaker
  • Kjør fisk og salt i en foodprossesor i 15-30 sekunder. 
  • Bland inn alle ingrediensene unntatt de til råkostsalaten, i røren. 
  • Form fiskekaker med to skjeer og stek i varm stekepanne i 2-3 minutter på hver side, til de er gjennomstekt. 
Råkostsalat
  • Rasp gulrøtter og epler. 
  • Press ut saften av en halv sitron i en bolle og bland med sukker. Smak til. 
  • Ha sitronblandingen over råkostblandingen og vend den inn.

Server gjerne med poteter og smeltet smør.

16.42
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Ferskpakket Seifilet 500 g kr 59,90 (Utsolgt)

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 28,70

3 stk Eple Pink Lady, stk kr 8,57

1 stk Sitron økologisk, stk kr 12,10

1 stk Potet økologisk 0,9 kg kr 33,90

1 stk Tate & Lyle Sukker 1 kg kr 28,90 (Basisvare)

1 stk Hoff Potetmel 500 g kr 27,50 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.