Fiskepinner med råkost og poteter

Lag dine egne fiskepinner som barna vil elske i en fei!


30 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

800 gram Torskefilet
4 ss Hvetemel
0 ts Salt
0 ts Pepper
0 stk Egg
0 ss Melk
4 stk Gulrot
0 ss Olje til steking
0 dl brødrasp / griljermel
600 g poteter


Fremgangsmåte


  • Skjær fisken i to cm brede strimler.
  • Bland salt, pepper og mel i en bolle. 
  • Visp sammen melk og egg i en annen bolle, og ha brødraspen i en tredje.
  • Snu fiskebitene først i melblandingen, så eggeblandingen og så i brødraspen. 
  • Stek fiskepinnene i varm stekepanne på begge sider til de er gyldenbrune.

Server med kokte poteter og raspet gulrot eller andre grønnsaker du måtte ønske.

19.51
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Møllerens Hvetemel 2 kg kr 22,90

1 stk Jozo Husholdningssalt med jod 1 kg kr 9,90 (Basisvare)

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 28,70

1 stk Ybarra Mild Olivenolje 1 l kr 91,90

1 stk Ideal Griljermel 400 g kr 34,90

1 stk Potet økologisk 0,9 kg kr 33,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.