Biffspyd med sesamfrø

Med disse biffspydene gjør du suksess med dine gjester. Prøv Handleriet.no sin oppskrift, og kjøp varene enkelt ved å trykke på  "legg i handlekurv" her i oppskriften.


80 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser per 4 :

600 g biffkjøtt
0 ts sorte sesamfrø
0 ts chiliflak
0 ts sesamolje
0 fedd hvitløk
0 ss soyasaus
0 ss teriyakisaus
0 stk lime, i båter
16 blader spinat


Fremgangsmåte


  • Knus hvitløksfedd og ha dette sammen med soyasaus, chiliflak og sesamoljen i en glassbolle. Rør godt sammen.
  • Kutt biffstykkene i store terninger og dynk de i marinaden du nettopp har laget.  Dekk til og sett i kjøleskapet i 1 time.
  • Legg grillspydene i vann en halvtime mens kjøttet marinerer.
  • Lag det grønne mens du venter på at kjøttet marinerer ferdig. Forbered en bolle med vann og isbiter i. Kok opp litt vann i en mellomstor gryte.
  • Snitt store spinatblader på langs, og ha spinatbladene i det fosskokende vannet i max 10 sekunder, akkurat lenge nok til å la de bli gjennomkokte. Ha bladene raskt over i isvannet for å beholde grønnfargen.
  • Rens av vannet, og ha spinatbladene i en mindre bolle med et par skjeer teriyakisaus og litt limesaft fra en limebåt. Dryss litt sesamfrø på toppen og sett til side.
  • Træ kjøttstykkene på grillspydene, ca 4-5 biter per pinne.
  • Grill spydene på grillen eller i en stekepanne på medium til høy varme, ca 3 minutter på hver side av kjøttet, evt til du synes kjøttet har fått riktig konsistens.
  • Server grillspydene på en tallerken sammen med spinatbladene. Dryss sesamfrø over kjøttet før du serverer maten.

42.93
per porsjon

Antall porsjoner:

4 Vi foreslår disse produktene:

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.