Seibiff med råkostsalat

Spis en 80-tallsklassiker til middag! Enkelt og greit å lage, og passer de fleste. 


20 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

800 g sei
0 dl hvetemel
0 ss smør
0 ts salt
0 ts pepper
0 stk gulrøtter
0 stk eple
0 stk sitron
0 ss sukker
400 g kokepotet


Fremgangsmåte


  • Del løken på midten, og skjær tynne skiver.
  • Smelt smøret, og stek til løken er gylden og karamelisert.
  • Bland mel, salt og pepper.
  • Skjær fiskefiletene til ønskede størrelser og vend dem i melblandingen.
  • Stek fisken i en panne med smør, på hver side til fisken er gylden, ca 3 min på hver side.


Råkostsalat

  • Grovrasp gulrøtter og eple.
  • Press sitronen i et glass og bland med med gulrøttene og eplene.


Serverings tips

Server gjerne med kokte poteter, smør og noen skiver sitron.

8.47
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Ferskpakket Seifilet 500 g kr 59,90 (Utsolgt)

1 stk Møllerens Hvetemel 2 kg kr 22,90 (Basisvare)

1 stk Jozo Husholdningssalt med jod 1 kg kr 9,90 (Basisvare)

1 stk Gulrot 1kg kr 28,90

1 stk Sitron, stk kr 5,90

1 stk Sukker 1 kg kr 19,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.