Pølsespyd

Gjør grillmaten litt mer spennende. Bruk løk og bacon på pølsespydet. Enkelt for mor og far og gøy for barna.


20 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

8 stk grillpølser
12 stk skiver rød løk
8 stk baconskiver


Fremgangsmåte


  • Legg spydet i vann noen minutter før de skal på grillen, for å unngå at de tar fyr.
  • Skjer opp hver av pølsene i 3-4 biter.
  • Tre pølsebitene, rødløk, bacon og pølse på spydet til du ikke har mer igjen.
  • Legg spydet på grillen og grill i ca. 4 minutter, eller til pølsene og tilbehøret får en gyllen farge.
  • Pølsespydet kan også stekes i stekepanna eller i en ovn med grillfunksjon.

13.06
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Gilde Grillpølse 600 g kr 42,90

2 stk Rødløk, stk kr 6,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.