Ristet rugbrød med grov leverpostei, agurk og spirer

Lyst til å prøve en ny måte å servere leverpostei på? Denne fremgangsmåten som Gilde har delt med Handleriet pimper opp leverposteien til et helt nytt nivå. 


100 min

Kilde: Gilde


Ingredienser for 4 porsjoner:

8 skiver rugbrød
8 blader hjertesalat
240 g grov leverpostei fra Gilde
8 ss BBQ-saus eller lignende
8 ss spirer
0 stk agurk (til sylting)
16 ss eplesidereddik
4 ts sukker
0 klyper salt
16 stk pepperkorn
4 ts hakket timian


Fremgangsmåte


  • Bruk en ostehøvel eller mandolin og skjær agurk i tynne skiver. Rør sammen eddik, sukker, salt, pepper og hakket timian. Rør til sukkeret er oppløst og hell over agurken. La stå i ca. 5 minutter.
  • Rist rugbrødskiven, legg på salat og topp med leverpostei i skiver.
  • Hell over BBQ-saus eller saus med lignende smak og topp med lettsyltet agurk og spirer.

34.89
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Hjertesalat 2pk kr 22,90

2 stk Gilde Leverpostei Original Ovnsbakt 190 g kr 29,90

3 stk Agurk, stk kr 17,90

1 stk Sukker 1 kg kr 19,90 (Basisvare)

1 stk Jozo Husholdningssalt med jod 1 kg kr 9,90 (Basisvare)

1 stk Kockens Hel Pepper Økologisk, 40 g kr 29,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.