Trippeldekker med spekeskinke, pesto og brie

Lyst til å gjøre litt stil over brødskiva? Lag denne oppskriften på trippeldekker med spekeskinke fra Gilde, og få et helt lunsjmåltid med godt pålegg.


15 min

Kilde: Gilde


Ingredienser for 4 porsjoner:

12 skiver surdeigsbrød
32 skiver Gilde Spekeskinke
16 skiver brie
24 stk cherrytomater
4 håndfull ruccola
4 ss pinjekjerner
8 ss pesto
4 fedd hvitløk
8 stk grillpinner i tre


Fremgangsmåte


  • Rist brødskivene gylne og gni dem med hvitløkfedd. Smør to av skivene med pesto.
  • Fordel rucola, brie, pinjekjerner og spekeskinke på toppen av pestoen. Legg skivene oppå hverandre, og topp med den siste skiven.
  • Stikk en grillpinne (eller annet for å holde skivene fast) ned i hver halvdel av trippeldekkeren og del skivene i to. Pynt med tomat på toppen.

Tips!

Ovnsbak gjerne tomatene litt ved å ha dem i en ildfast form, dryppe med litt olje og steke i ovnen på 220 °C i ca. 7 minutter. Det gir en god sødme til tomatene.

57.98
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Gilde Spekeskinke Birkebeiner Skivet 100 g kr 44,90 (Utsolgt)

2 stk Ruccolasalat 200 g kr 39,70

1 stk Ranise Ligurisk Pesto 130 g kr 49,90 (Utsolgt)

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

1 stk Cocktailpinner 400 stk kr 42,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.