Gratinerte grillpølser

Kom i fredagstemning med gratinerte grillpølser i tre ulike varianter.


25 min

Kilde: Gilde


Ingredienser for 4 porsjoner:

4 stk grillpølse
4 stk pøsebrød
4 ss hakket løk
4 ss eple i terninger
4 ss revet ost
0 ts karri
4 skiver bacon
4 ss sennep
4 ss ketsjup
4 ss sylteagurk
4 ss salsa
0 ts chili


Fremgangsmåte


NB! Vi har lagt til ingredienser og forslag til produkter for alle de tre variantene beskrevet under, så om du ikke skal lage alle tre må du huske å slette varer du ikke trenger ved å klikke på "X" lengst til høyre ved hvert produkt.

  • Legg pølsebrødene med pølser i en ildfast form tett i tett, slik at de ikke velter.
  • Curry Grill: Fordel hakket eple og reven ost på de 4 pølsene, dryss over litt karri.
  • Salsa Grill: Fordel hakket løk, salsa og ost på de fire pølsene. Legg på litt chili om ønskelig.
  • Cheddar og Bacon Grill: Fordel ketchup og sennep i bunnen av pølsebrødet, fordel bacon-skivene og osten på de 4 pølsene, topp det hele med litt sylteagurk.
  • Gratiner pølsene på 225 °C til osten er gylden, ca 10 minutter.

16.15
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Løk Gul, stk kr 4,90

1 stk Eple Pink Lady, stk kr 8,57

1 stk Tine Revet Jarlsberg 200 g kr 35,90

1 stk Santa Maria Karri ekstra sterk 41 g kr 24,90 (Basisvare)

1 stk Superbra sterk salsa chili og hvitløk 240 g kr 39,90

1 stk Chili rød, stk kr 8,77

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.