Stekt asparges med spekeskinke og parmesan

Stekt eller grillet asparges med skinke er et sikkert vårtegn. Server gjerne med revet parmesan. Nam nam.


30 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 bunt fersk asparges
8 skiver parma- eller spekeskinke
40 g parmesan


Fremgangsmåte


  • Brekk av det nederste leddet på den ferske aspargesen da denne kan være trevlete.
  • Rull parmaskinke eller spekeskinke rundt hver asparges og stikk en tannpirker gjennom hver asparges slik at skinken blir sittende fast.
  • Stek aspargesen i ovnen i 8-10 minutter. Snu deretter og stek videre i ca 5 minutter. Aspargesen kan fint stekes på grillen også.
  • Ta ferdig stekt asparges ut av ovnen eller av grillen og server varm.

Tips:

Strø gjerne revet parmesan eller prosciutto over før servering.

18.38
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Asparges grønn, bunt kr 49,90

1 stk Gilde Spekeskinke Urøkt Skivet 150 g kr 59,90 (Utsolgt)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.