Sindres lune potetsalat

Sindre er kunde hos Handleriet.no og har sendt oss denne oppskriften på lun potetsalat. Passer både til koldtbordet og grillmaten hele året.


20 min

Kilde: Sindre


Ingredienser for 4 porsjoner:

200 g rømme eller créme fraîche
0 ts sitronsaft
648 g kokte poteter
0 dl frisk gressløk
0 stk purre
0 ts salt
0 ts pepper


Fremgangsmåte


  • Kok poteter.
  • Bland rømme, sitronsaft, salt og pepper.
  • Kutt de kokte potetene i terninger.
  • Hell créme fraîche dressingen over potetene og bland inn gressløk og purre.
  • Smak til med salt og pepper og server.

14.58
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Tine Seterrømme 300 g kr 24,90

1 stk Sitron, stk kr 5,90

1 stk Gressløk, Bunt kr 26,90

1 stk Purre, stk kr 10,70

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Hvit Pepper malt 40 g kr 14,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.