Italiensk fylt kyllingbryst

Denne lette kyllingoppskriften er super å slenge på grillen, og inni venter en fargerik overraskelse!

 


30 min

Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

4 stk kyllingbryst
48 g fersk spinat
0 stk rød paprika
100 g fetaost
200 g sukkererter
0 stk brokkoli
0 ts salt
0 ts pepper


Fremgangsmåte


  • Snitt kyllingfiletene nesten igjennom horisontalt, men la de henge sammen på den ene langsiden. Der skal fyllet plasseres.
  • Smuldre feta i en skål, bland sammen med rød paprika og spinaten.
  • Putt fyllblandingen inn i kyllingfiletene, men ikke så mye at fileten ikke kan lukkes etterpå.
  • Del brokkolien opp i små buketter og del sukkerertene i to. Trekk i lettsaltet vann til de er møre. Server de varme eller ha de i isbad og server som kald salat ved siden av kyllingen.
  • Ha salt og pepper på kyllinggiletene og stek til de har nådd 70-75 grader kjernetemperatur.
  • La filetene hvile i fem minutter før de serveres, da har kraften satt seg.

Kokkens tips

  • Server gjerne med grønn salat og grillet mais.

53.81
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.