Havets skattkiste på grillen

Denne oppskriften passer perfekt for både store og små. Her kan man selv velge fisk, grønnsaker og saus til sin skattkiste. Det er bare fantasien som setter grensene.


20 min

Kilde: Godfisk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

300 g laksefilet
300 g seifilet
48 g reker
0 stk løk
0 stk gulrot
0 stk brokkoli
0 ss olje
4 ss soyasaus
0 ss smør
4 ark grillfolie


Fremgangsmåte


  • Skjær laks og sei i 2 cm store terninger.
  • Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.
  • Smør olje på grillfolie og brett opp kantene til en skål.
  • Legg fisketerningene og grønnsakene på folien, og ha smør og soyasaus over.
  • Dryss over salt og pepper, brett sammen folien og legg pakken på varm grill. 
  • La skattkisten ligge på varm grill i ca. 10 minutter.
  • Ha i rekene de siste 2 minuttene av steketiden. 

Tips:

For at det skal gå fort å varme maten er det bedre med to mindre skattkister per person enn en stor.

Server med det tilbehøret du ønsker.

Fotograf: Studio Dreyer-Hensley

7.75
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Ferskpakket Laksefilet Med Skinn 500 g kr 122,90 (Utsolgt)

1 stk Ferskpakket Seifilet 500 g kr 59,90 (Utsolgt)

1 stk Ferske Reker 500 g kr 99,90 (Utsolgt)

2 stk Løk Gul, stk kr 4,90

1 stk Gulrot 1kg kr 28,90

1 stk Brokkoli, stk kr 16,90

1 stk Ybarra Mild Olivenolje 1 l kr 91,90 (Basisvare)

1 stk Kikkoman Soyasaus 150 ml kr 29,90

1 stk Favorit Aluminiumsfolie kr 19,50 (Utsolgt)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.