Enkel og kjapp BBQ kyllinglår

Denne oppskriften er kjapt ferdig, og kan brukes som forrett eller hovedrett. Prøv "ventelår" i stedet for "ventepølse" til grillmiddagen, eller la den spille hovedrollen gjennom late grilldager.


15 min

Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

0 stk kyllinglår
0 dl ketchup
0 ss brun farin
0 ss eplecidereddik
0 fedd finhakket hvitløk
0 ts paprikakrydder


Fremgangsmåte


  • Bland ketchup, brunt sukker, eplecidereddik, hvitløk, paprikakrydder og chilikrydder godt sammen i en bolle. Smak til med salt.
  • Lag gjerne sausen dagen før.
  • Oppbevar i en tett boks i kjøleskapet.
  • Pensle lårene med bbq-sausen på hver side mens de varmes på grillen. Snu lårene flere ganger for jevn farge.

Tips fra kokken.

  • Bytt gjerne ut kyllinglårene med vinger, og server med grillet mais.

26.59
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.