Grillspyd med squash og kylling

Grønnsaker som squash, rødløk, paprika og sjampinjong egner seg utmerket på grillen. Her har vi tredd de på spyd sammen med litt kylling.


40 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser per 4 :

400 g kyllingfilet
0 stk grønn squash
0 stk rødløk
0 stk oransje paprika
8 stk frisk sjampinjong


Fremgangsmåte


  • Skjær kyllingfiletene i litt store terninger, squashen i hele eller halve skiver, paprika og løk i store terninger. Store sjampinjonger deles i to. Alt bør ha omtrent samme størrelse.
  • Tre grønnsaker og kjøtt vekselsvis på spydene.
  • Bland alle ingrediensene til grilloljen og pensle spydene godt over det hele.
  • Grill spydene over god varme. Snu spydene slik at de får god farge på alle sider, og kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene møre.

Forslag til hjemmelaget grillolje:

  • 1 dl olivenolje
  • 2 ts worchestershiresaus
  • 2 ts tørkede urter
  • 1 ts grovmalt pepper
  • 1 ts paprikapulver

Tips:

  • Bruker du trespyd, bør du la dem ligge i vann en times tid før bruk , slik at de ikke tar fyr på grillen.

24.98
per porsjon

Antall porsjoner:

4 Vi foreslår disse produktene:

1 stk Prior Kyllingfilet 610 g kr 92,90

2 stk Squash grønn, stk kr 19,90

2 stk Rødløk, stk kr 5,90

2 stk Paprika oransje, stk kr 9,90

1 stk Sjampinjong, 250 g kr 11,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.