Grillet ananas med honningdressing

Prøv ananas på grillen! Ananas gjør seg godt på grillen og gir et tropisk kick til grillsesongens mange deilige retter.


75 min

Kilde: Handleriet.no


Ingredienser for 6 porsjoner:

120 ml flytende honning
0 stk saft fra lime
0 stk ananas
0 håndfull hakket mynte


Fremgangsmåte


  • Riv skallet av lime før du presser juice ut av de. 
  • Bland honning, limesaft og limeskall i en skål som tåler varme. 
  • Varm honningblandingen i mikroovn eller over et vannbad på komfyren så du får en sirup.
  • Skrell ananas og skjær 6 sirkler ut av den. Skjær vekk den harde midten av alle skivene.
  • Plasser ananasskivene i en form hvor du kan vende de i honningsirupen. Dekk til med plastfolie og la det stå og marinere i ca 1 time.
  • Varm grillen til medium varme.
  • Fjern ananas fra formen med overflødig marinade og legg skivene rett på grillen. Grill 3 minutter på hver side så de er gjennomvarme og får fine grillstriper på seg.
  • Dander ananas på et fat og dryss over resterende marinade sammen med hakket mynte.

12.3
per porsjon

Antall porsjoner:

6 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

4 stk Lime, stk kr 5,90

1 stk Ananas, stk kr 28,90

1 stk Mynte Potte, 18 cm kr 22,61

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.