Røkte kjøttpølser med kålrabi og surkål

Ute etter å lage en kjapp middag? Stek pølser og lag kålrabi i en fei. En rask og enkel middagsrett som smaker godt.


30 min

Handleriet.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

500 g røkte kjøttpølser
0 stk kålrot
0 stk gulrot
0 dl matfløte
4 ss smør
0 ts salt, etter smak
0 ts pepper, etter smak
0 ts muskatnøtt, revet
0 pk surkål


Fremgangsmåte


  • Skrell kålrot og del den i små biter. Gjør det samme med gulrot.
  • Kok kålrot og gulrot til det er mørt. Hell av vannet, og sett gryten tilbake på komfyren for å dampe av overflødig fukt fra rotgrønnsakene. Ca. 1 minutt.
  • Del kjøttpølsene på langs og stek til de har en gyllen farge over hele pølsen.
  • Mos kålroten og gulrøttene til det er en grov masse, tilsett deretter fløte og smør.
  • Varm opp surkål til å ha ved siden av retten.
  • Smaktilsett rotmosen med salt, pepper og revet muskattnøtt. Varm raskt opp i gryten før servering sammen med pølsene og surkålen.

22.43
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Finsbråten Røkte Kjøttpølser 4-pk kr 39,00

2 stk Kålrot, stk kr 19,90

1 stk Gulrot 1kg kr 28,90

1 stk Tine Ekte Meierismør Folie 500 g kr 31,40 (Basisvare)

1 stk Jozo Husholdningssalt med jod 1 kg kr 9,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Svartpepper Grovmalt 59 g kr 19,90 (Basisvare)

1 stk Santa Maria Muskatnøtt, Malt 39 g kr 24,90 (Basisvare)

2 stk Nora Surkål 450 g kr 19,90

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.