Fransk lakseform

Laks, purre og epler pluss litt krydder og matfløte. Viips så har du en deilig rett på under en halv time!


30 min

Kilde: Melk.no


Ingredienser for 4 porsjoner:

500 g laksefilet
0 stk purre
0 stk eple
0 dl fløte
0 ts sennep
0 ts salt


Fremgangsmåte


  • Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter. Krydre fisken med salt.
  • Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form.
  • Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.
  • Stek formen midt i ovnen ved 220 °C i 15 minutter.
  • Server gjerne med kokte poteter og grønnsaker.

11.64
per porsjon

Antall porsjoner:

4 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

2 stk Ferskpakket Laksefilet Med Skinn 500 g kr 122,90 (Utsolgt)

2 stk Purre, stk kr 10,70

3 stk Eple Pink Lady, stk kr 8,57

2 stk Tine Kremfløte 3 dl kr 17,90

1 stk Dijon Sennep 215 g kr 20,90

1 stk Santa Maria Rock Salt kvern 140 g kr 49,90 (Basisvare)

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.