Coleslaw med hvitløk

Coleslaw er en råkostsalat som røres sammen med en blanding av yoghurt og majones. Her en kjempegod variant med revet hodekål, gulrøtter, hakket vårløk og hvitløk. Supert tilbehør til både kjøtt og fisk.


20 min

Kilde: Frukt.no


Ingredienser for 6 porsjoner:

0 stk hodekål
0 stk gulrot
0 dl yoghurt naturell
6 ss eplejuice
0 ss majones
0 fedd hvitløk
0 stk vårløk


Fremgangsmåte


  • Riv hodekålen opp i strimler.
  • Finriv gulrøttene, finhakk hvitløk og vårløk.
  • Tilsett strimlene av hodekålen og de øvrige grønnsakene i en stor bolle (bortsett fra vårløken).
  • Bland sammen yoghurt naturell, eddik, majones og hvitløk i en bolle.
  • Smak til med litt sukker om du vil ha en søtere coleslaw.
  • Vend dressingen godt inn i grønnsakene.
  • Salaten har godt av å stå i kjøleskapet en times tid før servering.

6.00
per porsjon

Antall porsjoner:

6 porsjoner. Vi foreslår disse produktene:

1 stk Hodekål, stk kr 16,90

1 stk Gulrot økologisk 750g kr 28,70

1 stk Tine Yoghurt Naturell 500 g kr 17,90

1 stk Mills Ekte Majones 165 g kr 22,90 (Basisvare)

1 stk Hvitløk 2 stk, 100 g kr 14,87

1 stk Vårløk, bunt kr 20,70

Legg til dine egne ekstra ingredienser


Totalt varer.