Har kan du lese mer om Handleriet.no

Handleriet.no

En ny og uavhengig satsing på netthandel av mat og dagligvarer!


 

Mat til barnehager, bedrifter og offentlige virksomheter

Handleriet.no opplever spesielt god vekst og fornøyde kunder blant barnehager, bedrifter og virksomheter som trenger lunsj, frukt, snack og overtidsmat til sine ansatte eller brukere. Dette er et spesielt satsingsområde for Handleriet.no og våre leveringstider er spesielt tilrettelagt for denne kundegruppen. Ta kontakt med oss på hei@handleriet.no eller 21 52 11 52. om du ønsker enkel levering av matvarer til din bedrift.

Mangfold og kvalitet

Handleriet.no jobber for å øke mangfoldet i dagligvarebransjen. Du vil finne at vi har varer fra store kjente og små ukjente leverandører side om side. Handleriet.no har gode priser på kjente merkevarer og dagligvarene du kjøper ofte. Hos oss finner du også et stort og variert utvalg av frukt og grønnsaker og et stort utvalg økologiske varer til lave priser.

Betryggende lave priser

Våre priser er absolutt sammenlignbare med tradisjonelle butikker og andre aktører innen netthandel. Om du finner varer i butikken som du mener avviker svært mye fra det prisbildet du er vant til, så ta kontakt med oss på hei@handleriet.no. Vi lover å lytte til dine innspill.

Handleriet.no eies av selskapet Handleriet.no AS (org nr 912789462 MVA).