Handleriet.no Supermarked på nett

Handleriet.no

En ny og uavhengig satsing på netthandel av mat og dagligvarer!


 

Mangfold og kvalitet

Handleriet.no skal jobbe for å øke mangfoldet i dagligvarebransjen. I tillegg til å tilby gode priser på kjente merkevarer og dagligvarene du kjøper ofte, selger Handleriet.no kvalitetsprodukter fra lokale produsenter, svenske dagligvarer og ferskpakket fisk og ferskt kjøtt. Hos oss finner du også nettet største utvalg av frukt og grønnsaker og det største utvalget og de laveste prisene på økologiske varer.

Både kjente og mindre kjente produkter

Handleriet.no jobber for mangfold og du vil finne at vi har varer fra store og små leverandører side om side. I butikken vil du finne de kjente merkevarene til priser du er vant med, samt kvalitetsprodukter fra mindre lokale produsenter du kanskje ikke har hørt om. Handleriet tilbyr også to unike merkevarer i det norske markedet. Favorit er varer av høy kvalitet til en bra pris. En bonus er at mange av varene fra Favorit er økologiske.

Vår ambisjon er å skaffe det aller meste du ønsker deg. Det kan jo hende vi ikke klarer å levere dagen etter, men gi oss noen dager og vi vil gjøre alt vi kan for å oppfylle dine ønsker. Ta kontakt med oss på hei@handleriet.no om det er noe du savner i butikken vår.

Betryggende lave priser

Våre priser er absolutt sammenlignbare med tradisjonelle butikker og andre aktører innen netthandel. Husk at Handleriet.no også leverer varene gratis hjem til deg når du handler for 900 kroner eller mer. Leveringsprisen spiller også inn på sluttsummen. Om du finner varer i butikken som du mener avviker svært mye fra det prisbildet du er vant til, så ta kontakt med oss på hei@handleriet.no. Vi lover å lytte til dine innspill.


Handleriet.no eies av selskapet Handleriet.no AS (org nr 912789462 MVA).

Bli kunde i dag