Les mer om tider og priser på levering av mat fra Handleriet.no

Levering: Tider, frister og priser


Nye leveringstider fra 1. september

Vi opplever for tiden spesielt god vekst i markedet for å levere mat og dagligvarer til barnehager, bedrifter og offentlige virksomheter. For å styrke satsingen på dette området ser vi oss nødt til å gjøre noen endringer i tilbudet vårt.

Bestillingsfrist 18:00

Bestillingsfrist for levering dagen etter endres fra kl 24:00 til kl 18:00.

Levering hverdager i tidsrommet 08:00 til 14:00

De tilgjengelige dagene og tidspunktene for levering vil variere med postnummer du skal ha levering til. For tiden leverer vi i ulike leveringsvinduer mellom kl 08:00 og 14:00.

Pris for levering 49,-

Handleriet.no pakker, kjører og leverer det du trenger av mat og dagligvarer for kun 49 kroner. Vi elsker trapper og leverer papirposene med matvarer der du ønsker dem.

Vi leverer mat og dagligvarer til stadig flere

Vi leverer i dag mat og dagligvarer på døren til kunder i Asker, Bærum, Oslo, Drammen, Røyken, Lier, Eidsvoll, Nannestad, Gjerdrum, Hurdal og Nes. Søk opp postnummeret ditt på forsiden for å se om vi leverer til deg, eller ta kontakt med kundeservice for hjelp.

Handleriet.no leverer også til private husholdninger

Handleriet.no leverer selvsagt også mat og dagligvarer til privatkunder som ønsker levering før kl 14:00. Bestill på web eller med vår handle-app før kl 18:00 og velg leveringsvindu før betaling.