Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgarantier


Dobbel verdigaranti på frukt og grønt

Vi vet at du forventer høy kvalitet på all frukt og grønt du kjøper av oss. Skulle du likevel ha noe å utsette på frukt og grønt levert av oss tilbyr vi en dobbel verdigaranti på frukt og grønt. Det betyr at vi refunderer to ganger verdien for den aktuelle varen dersom du har noe å utsette på frukt og grønnsaker som er levert av Handleriet.no. Beløpet som refunderes setter vi inn på din kundesaldo som du kan benytte neste gang du handler hos oss.

Handleriet.no sin doble verdigaranti må gjøres gjeldende senest 24 timer etter levering. Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg.


7 dagers holdbarhetsgaranti

Vi jobber hele tiden for at du skal få best mulig kvalitet på varene du bestiller fra Handleriet.no. Det gjelder også holdbarheten på varene vi leverer. Fordi det er så viktig for oss å levere god kvalitet, har vi en syv dagers holdbarhetsgaranti på de fleste datomerkede varer. Det vil si at de fleste datomerkede varer du mottar fra oss, skal ha minimum 7 dagers holdbarhet fra du mottar varen. Det gjelder noen forbehold for varer som har særlig kort holdbarhet. Eksempler på denne typer produkter er melk, fersk fisk og kjøtt. Hvis holdbarhetsgarantien ikke gjelder, skal dette fremgå i informasjonen på produktet.

Handleriet.no er opptatt av å redusere matsvinn. Ved å handle dagligvarer på nett bidrar du faktisk til å redusere matsvinn, fordi du handler mer av det du trenger og mindre av alt annet. For å redusere matsvinn oppfordrer vi også til å kaste minst mulig mat. Skulle det skje at du mottar en vare med under 3 dagers holdbarhet ifølge datomerkingen, oppfordrer vi derfor likevel til å bruke varen. Men hvis du ikke ønsker å bruke et produkt med så kort holdbarhet, så kan du ta kontakt med kundeservice, så erstatter vi produktet for deg.

Varer som har mindre enn 3 dagers holdbarhet skal ikke pakkes og leveres til kundene våre.

Handleriet.no sin holdbarhetsgaranti må gjøres gjeldende senest 24 timer etter levering. Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg.