Vi har fornøyhetsgaranti på frukt og grønnsaker

Fornøydhetsgaranti på frukt og grønnsaker


Dobbel verdigaranti på frukt og grønt

Vi vet at du forventer høy kvalitet på all frukt og grønt du kjøper av oss. Skulle du likevel ha noe å utsette på frukt og grønt, tilbyr vi en dobbel verdigaranti. Det betyr at vi refunderer to ganger verdien for den aktuelle varen dersom du har noe å utsette på frukt og grønnsaker som er levert av Handleriet.no. Beløpet som refunderes setter vi inn på din kundesaldo som du kan benytte neste gang du handler hos oss.

Handleriet.no sin doble verdigaranti må gjøres gjeldende senest 24 timer etter levering. Ta kontakt med kundeservice så får vi rettet opp i feilen.

Holdbarhet

Vi jobber hele tiden for at du skal få best mulig dato på matvarene du bestiller hos Handleriet.no. Varer som har mindre enn 3 dagers holdbarhet skal ikke pakkes og leveres til kundene våre. Skulle det skje at du mottar en vare med under 3 dagers holdbarhet ifølge datomerkingen, oppfordrer vi deg til likevel til å bruke varen for å bidra til redusert matsvinn. Men hvis du ikke ønsker å bruke et produkt med så kort holdbarhet, så kan du ta kontakt med kundeservice, så erstatter vi produktet for deg.